Overgave

Er zijn nu wel erg veel vliegjes dus je besluit de vuilniszakken weg te brengen, de zak van deze week en de zak van vorige week die op het balkon ligt. De zak van vorige week hou je beet boven de schone keukenvloer terwijl je heel lang wacht om te kijken of hij lekt. Hij lekt niet, dat is fijn nu kan je hem wegbrengen.

Op blote voeten, gekleed in korte pyjamashorts en een wijde witte trui loop je de portiektrap af. De granieten traptreden voelen heerlijk koel en glad aan onder je blote voeten. Het is vrijdagmorgen en het is nog rustig op straat, gelukkig maar want je bent niet fatsoenlijk gekleed. Terwijl je de eerste straat oversteekt denk je aan injectienaalden. Aan de overkant houd je wacht op de stoep in een heldere streep gouden ochtendlicht omdat er langzaam een volle bus mensen langsrijdt.

Dan steek je de tweede straat over, maar doordat je haar steeds voor je ogen gaat kun je de grond niet goed afspeuren naar injectienaalden en de straat niet goed controleren op naderend verkeer. Eigenlijk is de vuilcontainer vol, door jouw vuilniszakken kan de klep niet meer helemaal dicht, maar je kiest ervoor om het zo te laten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s