Hehehe

Gister was het 10 september en een jaar geleden draaide ik de prak in, omdat ik mijn fantasie niet van de werkelijkheid kon onderscheiden. Ik dacht dat ik de staatsloterij zou winnen, maar ik won vijf euro en verloor mijn zelfvertrouwen en het weinige beetje zelfliefde dat ik had verzameld.

Deze ervaring had ik heel hard nodig om opengemaakt te worden, als een ei werd ik gekraakt, mijn zachte kern is langzaam naar buiten komen glibberen en in plaats van dat ik uit alle macht probeer een fraai wit strak eitje te zijn ben ik nu zachte smurrie en zachte smurrie is minder bang want het is minder kwetsbaar want het weet dat het maar gewoon zachte smurrie is en eigenlijk is dat misschien wel veel en veel beter.

*

Ik heb een planetenboek voor kinderen bij de bieb gehaald en naar de aarde wordt gerefereerd als ‘zomaar een rotsblokje.’ Zomaar een rotsblokje!

Ik zie mijn energieveld voor me als een grote bal om mij heen, met daarin van die lange sierlinten zoals aan het stokje van een cheerleader. De linten schieten krullend door mijn energieveld en raken mij onvermijdelijk, en de mensen in mijn veld hopelijk ook. Ik heb zoveel vrolijke energielinten om mij heen stuiteren dat ik meer dan genoeg voor mezelf heb, en meer dan genoeg om het te delen met de mensen om mij heen, die eigenlijk helemaal geen mensen zijn maar zielen die de sprong naar de aarde hebben gemaakt, een sprong de blubber in, om er weer als een witte lelie bovenuit te schieten. Maar niemand kan het alleen, ik al helemaal niet en ik weet dat ik vrolijke energie heb omdat ik bij de anderen mag zijn. En een beetje af kan kijken hoe zij het doen, en dat een beetje imiteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s