Hehehe

Gister was het 10 september; precies een jaar geleden draaide ik de prak in, omdat ik mijn fantasie niet van de werkelijkheid kon onderscheiden. Ik dacht dat ik de staatsloterij zou winnen, maar ik won vijf euro en verloor mijn zelfvertrouwen en het weinige beetje zelfliefde dat ik had verzameld.
Deze ervaring had ik heel hard nodig om opengemaakt te worden, als een ei werd ik gekraakt, mijn zachte kern is langzaam naar buiten komen glibberen en in plaats van dat ik uit alle macht probeer een fraai glad eitje te zijn ben ik nu zachte smurrie en zachte smurrie is minder bang want het is minder kwetsbaar want het weet dat het maar gewoon zachte smurrie is en eigenlijk is dat misschien wel veel en veel beter.

Ik heb een boek over het heelal voor kinderen bij de bibliotheek gehaald en naar de aarde wordt gerefereerd als ‘zomaar een rotsblokje.’ Zomaar een rotsblokje!
Ik zie mijn energieveld voor me als een grote bal om mij heen, met daarin lange sierlinten, als aan het stokje van een cheerleader, de linten schieten krullend door mijn energieveld. Ik heb zoveel energie om me heen stuiteren dat ik meer dan genoeg voor mezelf heb, en genoeg om te delen met de mensen om mij heen. Ik kijk naar ze terwijl ze langslopen en lees verder over ons zonnestelsel. De mensen zien er uit als mensen maar volgens mij zijn het zielen die een sprong naar de aarde gemaakt hebben, de blubber in, om er later als een lelie bovenuit te schieten. Maar niemand kan het alleen, en ik al helemaal niet en ik weet dat ik vrolijk ben omdat ik bij de anderen mag zijn, en een beetje af kan kijken hoe zij het doen, en dat een beetje imiteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s